Over Mij

Wie ik ben, persoonlijk...
Wie ik ben, hoe ik werk..

Wie ik ben..

Ik heet Françoise, afgestudeerd GZ-psycholoog met jaren ervaring. Ik ben moeder van 4 kindjes (geb ’13,’14,’16,’18).

Kernwoorden: doortastend, rust, verbindend, transparant, betrouwbaar, deskundig, duidelijk, steunend.

Ik heb altijd psycholoog willen worden. Door de tijd, door zelfonderzoek en toenemend bewustzijn, ben ik telkens beter in contact gekomen met mezelf, mijn waarden en behoeften en heb ik hier een heel fijn pad gevonden met de liefsten om me heen. De keuzes die ik maak en gemaakt heb, zijn leidend voor evenwicht en evenwicht is weer leidend voor de keuzes die ik maak. Dit evenwicht houd ik, door telkens op tijd bij mezelf in te tappen wat ook nodig is in een vol leven met fijne kinderen en een mooi vak met veel mensen om me heen.

Na mijn afstuderen in 2000 heb ik ervaring opgedaan in verschillende takken van de gezondheidszorg. In 2008 ben ik mijn eigen praktijk gestart; een fijne eigen plek waarin ik zelf mag kiezen wat ik voor jou inschenk, en hoeveel plantjes er in mijn kamer staan.

Ik onderneem fulltime en zie mensen veelal voor een uniek 1 op 1 ontwikkelproces; van klacht naar kracht. Van hieruit kom je het beste met jezelf in contact en kan je je eigen koers uitzetten en blijven volgen. Je komt omdat je het zelf wilt en voor jezelf. Bij klachten, persoonlijke groei, stressreductie, levens- en kindervragen, HSP/hoog gevoeligheid, disbalans, vaststellen psychische hinder voor naamswijziging.

Hiernaast geef ik mindfulness trainingen & workshops. Behandeling is op maat en op afspraak. TOP is een laagdrempelige kwalitatieve en betaalbare manier om een ieder die daarvoor open staat te bereiken waar en wanneer gewenst. 

Lieve groet,

Françoise

Doe mee met de Pilot

Vanaf 3 juli start ‘in 3 tellen – terug bij jezelf’


Ze gaan maar door, ze zijn succesvol, fris en fruitig, ze borrelen met vrienden, ze hebben tijd om te sporten en kunnen hun eigen ding doen, zijn geduldig met hun kinderen, die ook nog eens luisteren, ze zien er goed uit en hebben altijd tijd voor een praatje. Zij wel. 


En jij? Je bent moe, loopt over, voelt je soms overbelast of overprikkeld, je rent van hot naar her, je hebt geen energie meer voor de leuke dingen, roept net iets te vaak te hard en hebt er vervolgens weer spijt van en je voelt je schuldig


Hoe doen zij dat?
Hoe? En hoe doen ZIJ dat?

Hoe kunnen zij dat zo vloeiend en fijn? Hoe zijn zij zo heerlijk in balans?

Wat gaat er mis bij jou? Hoe doe jij dat dan?


Laat me je inspireren en helpen.

Er is namelijk een fijne manier om wel in balans te zijn en blijven.

Echt.