Carddeck - Op je plek

"OP JE PLEK"

Het card deck wat je ondersteunt om de juiste plek in te nemen, om je beter in contact te brengen met je gevoel en steviger te staan, voor jezelf. 

OP JE PLEK. 52 kaarten: Je trekt een kaart wanneer je wil, 1 per week, of wanneer je voelt dat je het nodig hebt om net even meer in je kracht -op je plek- te staan of komen. Omdat je je meer kwetsbaar voelt, of even uit balans bent, omdat er iets lastigs te gebeuren is, omdat je een moeilijk mens gaat treffen, een ingewikkeld gesprek te doen hebt, een hobbel te nemen. Dat zijn mooie momenten om een kracht kaartje te trekken om je even ‘ OP JE PLEK’ te zetten.

Vind je plek:  Soms zijn we op zoek naar waar of wat onze plek is, wie we zijn. Ook wat we moeten, mogen, kunnen of willen. Dat is een levenslange zoektocht.

Neem je plek;  ik nodig je uit om met meer kracht, energie en overtuiging een plek te nemen. De kaarten in het card deck kan je trekken. naar behoefte of elke week een ( het zijn er 52) . Laat een kaart je steunen om deze ruimte in te nemen, om te kunnen zijn

Op je plek;  pak een krachtkaart en gun jezelf een plek. Je spreekt de zin vol overtuiging uit zonder nadenken, met ontspanning, en je laat het doordringen, zodat je het kan voelen en alsof het al zo is. Gedurende de dag herhaal je de zin. Hang het naast de spiegel, in je auto, zet het op een papiertje in je jaszak. Iedere keer dat je je tanden poetst herhaal je het, of als je in de rij staat. Maak er wel serieus werk van, probeer er echt aan te denken ze een paar keer per dag met overtuiging op te lezen.

Inhoud; set met 52 kaarten met affirmaties. Om op je plek te komen of blijven

Pak je plek, gun het je zelf een. Of een ander. En bestel!

Lieve groet,

Françoise

Wil je méér card decks TEGELIJK BESTELLEN? Mail me dan even. Dit kan niet op deze pagina i.v.m. vaste verzendkosten.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Carddeck - Op je plek  × 1 24,95
Subtotaal 24,95
Verzending
Totaal 30,15 (inclusief 5,23 BTW)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Enthousiaste reacties over 'Op je plek" het card deck

In een spontane opwelling het kaartendeck besteld. En zo blij ermee, ik zet ze in in mijn praktijk, Magic by Miran, en ook prive. mijn ervaring altijd spot on. De boodschap geeft je net een zetje meer, of zet je aan het denken en zo komt de ander tot actie of tot berusting. Een warme groet Miranda

Hey lieve Francoise, ik vind het een fantastisch deck .. zo blij mee. Monique

Happy newyear Françoise. Net een kaartje getrokken! Heel blij met de set!!! Jitske -->

Ik vind het een heerlijk deck. als ik me niet echt sterk of krachtig voel trek ik een kaart en zet ik op de kast. Ik ijk er vaak naar en kan het de hele dag laten resoneren. Heel fijne reminder voor mezelf. Dank je wel. X

Alvast een vluchtige blik in het doosje. Eerste indruk is heel tof. Ga er vanavond nog even goed voor zitten als ik op mijn plek ben😉
Dankjewel voor het snelle verzenden en aandachtvolle verpakking. Ik wilde het mezelf cadeau doen voor Sinterklaas, maar het duurt nog even voordat het pakjesavond is(lees nieuwsgierig, enthousiast 🤩)

......

Een mooie kaart getrokken voor deze week: “Ik mag niet beschikbaar zijn”
Ben ik de hele week ziek…en dus niet beschikbaar 😉
Komende week maar eens kijken wat er dan op mijn pad komt.
Mooie set, kan er wel bewust mee aan de slag. Sandra